Anlægning af terrasse i små og store haver

Er det blevet tid til anlægning af terrasse, og leder du efter en brolægger? Hos K&M Have og Belægning har vi stor ekspertise med anlægning af smukke og solide terrasser i små og store haver. Vi laver belægningsarbejde for kunder i blandt andet Herning, Silkeborg og Ikast samt andre steder.

Flotte fliseterrasser med korrekt kant- og bundsikring

Drømmer du om at få en flot sten- eller fliseterrasse i haven? Vi kan renovere den gamle, men vi kan også udskifte den. Eller det kan være, at du slet ikke har en, og nu ønsker du at få lagt fliser eller sten, så du kan sidde i haven.

Vi har stor erfaring med flise- og stenterrasser, og vi tilbyder enhver form for lægning af terrasse. Vi sikrer naturligvis, at terrassen får en solid bund- og kantsikring. Dermed undgår du, at fliserne bliver skæve efter en vinter eller to. Samtidig sikrer vi, at der kommer den rette hældning, så nedbør ikke løber mod husets sokkel.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en ny terrasse?

Vores priser for at anlægge en ny terrasse afhænger dels af størrelsen og dels af de ønskede materialer. Dertil kommer hensyn til bundforholdene, og der kan også være gamle fliser eller sten, som skal fjernes. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder for sten, fliser og mønstre i forbindelse med anlægning af terrasse.

Få et uforpligtende tilbud på anlægning af terrasse

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med anlægning af terrasse, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe til os på telefon 28 34 42 48​ for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@kmhb.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

K&M Have og Belægning ApS

Hedelandsvej 21, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 28 34 42 48

E-mail: kontakt@kmhb.dk

CVR: 41373075

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.​