Indkørsel – Belægning i Herning og Midtjylland

Ny indkørsel med en solid flisebelægning

Vil du gerne have en ny indkørsel? Hos K&M Have og Belægning er vi ekspertiser i flisearbejde og belægning, og vi laver alle former for indkørsler, parkeringspladser og lignende. Vi lægger solide sten- og flisebelægninger for kunder i blandt andet Herning, Silkeborg, Ikast og omegn.

​Sten, fliser og mønstre skal passe til huset

Næsten alle huse har en indkørsel, men en belægning holder ikke evigt. Det kan også være, at du ikke er tilfreds med den eksisterende. Vi tilbyder renovering og udskiftning af indkørsler, og vi kan imødekomme ethvert behov og næsten ethvert budget.

​Vi er bevidste om, at indkørsler ikke blot er indkørsler. Sten, fliser og mønstre må gerne passe til husets udtryk, og belægningen skal være solid, så den ikke bliver ujævn efter et par frostvintre. Samtidig skal belægningen lede nedbør den rette vej – og ikke ind i husets sokkel.

Hvad koster en ny indkørsel?

​Vores priser for en ny indkørsel kommer an på flere ting såsom dit valg af materialer. Der er mange materialer at vælge imellem, og der er også forskellige muligheder for at lave mønstre i større eller mindre omfang. Normalt vil der også være behov for gravearbejde og bortskaffelse af jord og gamle fliser i forbindelse med lægning af indkørsel.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af fliser

Kontakt os gerne for at høre mere og for at aftale et møde, hvor vi gennemgår de mange muligheder for sten, fliser og mønstre. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede belægningsarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 28 34 42 48 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@kmhb.dk.