Ny indkørsel med en solid flisebelægning

Vil du gerne have en ny indkørsel? Hos K&M Have og Belægning er vi ekspertiser i flisearbejde, og vi laver alle former for indkørsler, parkeringspladser og lignende. Vi lægger solide sten- og flisebelægninger for kunder i blandt andet Herning, Silkeborg, Ikast og omegn.

Sten, fliser og mønstre skal passe til huset

Næsten alle huse har en indkørsel, men en belægning holder ikke evigt. Det kan også være, at du ikke er tilfreds med den eksisterende. Vi tilbyder renovering og udskiftning af indkørsler, og vi kan imødekomme ethvert behov og næsten ethvert budget.

Vi er bevidste om, at indkørsler ikke blot er indkørsler. Sten, fliser og mønstre må gerne passe til husets udtryk, og belægningen skal være solid, så den ikke bliver ujævn efter et par frostvintre. Samtidig skal belægningen lede nedbør den rette vej – og ikke ind i husets sokkel. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en ny indkørsel?

​Vores priser for en ny indkørsel kommer an på flere ting såsom dit valg af materialer. Der er mange materialer at vælge imellem, og der er også forskellige muligheder for at lave mønstre i større eller mindre omfang. Normalt vil der også være behov for gravearbejde og bortskaffelse af jord og gamle fliser i forbindelse med lægning af indkørsel.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af fliser

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om de mange muligheder for at få en ny indkørsel med en sten- eller flisebelægning, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Her kan vi komme med råd og vejledning, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris for lægning af fliser.

Du kan ringe på telefon 28 34 42 48​ for at lave en aftale med os. Du kan også skrive til e-mail kontakt@kmhb.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

K&M Have og Belægning ApS

Hedelandsvej 21, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 28 34 42 48

E-mail: kontakt@kmhb.dk

CVR: 41373075

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.​