Brolægning i Herning og Midtjylland

Brolægning tilbydes af en professionel brolægger

Overvejer du at få en professionel brolægger til at stå for din brolægning? Hos K&M Have og Belægning udfører vi alle former for belægningsarbejde. Det kan være en indkørsel, en terrasse eller noget helt tredje.

Vi lægger belægninger i blandt andet Herning, Ikast, Silkeborg og mange andre steder.

Smukke sten- og flisebelægninger til alle formål

Det kan godt betale sig at få en professionel til at lave din flisebelægning.

Dermed er du sikker på, at belægningen ikke bliver ujævn efter en vinter eller to. Det kan medføre, at nedbør løber den forkerte vej, og at eventuelle betonfliser ligefrem knækker.

Hvad koster brolægning?

Vi laver smukke sten- og flisebelægninger til alle formål, og vi kan udskifte en ældre belægning, men vi kan også anlægge en helt ny. Derudover kan vi desuden reparere, renovere eller forlænge den eksisterende belægning.

Vi kan blandt andet lave:

  • ​Fortov
  • ​Havesti
  • Terrasse
  • Indkørsel
  • Støttemur
  • Parkeringsplads​
  • Anden brolægning​

​Vores priser for brolægning afhænger af en lang række forskellige faktorer. Først og fremmest påvirker dit valg af sten, fliser og eventuelle mønstre naturligvis prisen. Dertil kommer, hvis der er en gamle belægning, som skal fjernes. Bundforholdene har også en betydning.

Få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde

Kontakt os gerne for at høre mere og for at aftale et møde, hvor vi gennemgår de mange muligheder for sten, fliser og mønstre. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede belægningsarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 28 34 42 48 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@kmhb.dk.